Твердий біфідовмісний сир – сучасний продукт функціонального харчування

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної роботи стала розробка науково обґрунтованої технології біфідовмісного твердого сиру, який пресують, функціонального призначення з низькою температурою другого нагрівання і підвищеним рівнем молочнокислого бродіння.
Опис
Ланженко, Л. О. Твердий біфідовмісний сир – сучасний продукт функціонального харчування / Л. О. Ланженко, Н. А. Ткаченко // Зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми», Одеса, [16-17 верес. 2015 р.] / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 113-114. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
біфідовмісний сир, сир, функціональне харчування, твердий сир
Бібліографічний опис