Листові вафлі з використанням борошна зі шроту льону

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи було визначення доцільності використання борошна зі шроту льону при виробництві листових вафель — вафельних листів, призначених для виробів з начинками, та вафель типу «Динамо», які не прошаровують начинкою.
Опис
Макарова, О. В. Листові вафлі з використанням борошна зі шроту льону / О. В. Макарова, К. В. Хвостенко, А. С. Фатєєва // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 25–30 верес. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2017. – С. 42–44 : рис. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
листові вафлі, борошно зі шроту льону, вафельне тісто
Бібліографічний опис