Комбіновані молочно-рослинні біфідопродукти зі збалансованим хімічним складом для здорового харчування
Вантажиться...
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведенням комплексних досліджень стала розробка технологій та чотирьох рецептур комбінованих біфідовмісних молочно—рисових йогуртових напоїв з гарбузовим наповнювачем, двох рецептур комбінованих біфідовмісних молочно—спельтових йогуртових напоїв з шипшиновим наповнювачем та трьох рецептур комбінованих біфідо—кукурудзяних напоїв з персиковим наповнювачем зі збалансованим хімічним складом та підвищеними пробіотичними властивостями.
Опис
Комбіновані молочно-рослинні біфідопродукти зі збалансованим хімічним складом для здорового харчування / Н. А. Ткаченко, О. А. Кручек, Є. О. Ізбаш, І. О. Тупікова, А. В. Копійко, Г. Р. Рамазашвілі // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 25–30 верес. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2017. – С. 58–60 : табл. – Бібліогр.: 6 назв.
Ключові слова
комбіновані біфідопродукти, здорове харчування, йогуртові напої