Використання пюре з хеномелесу в технології пастило-мармеладних виробів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою досліджень було використання напівфабрикатів з хеномелесу в технології пастило-мармеладних виробів з високим вмістом біологічно активних речовин.
Опис
Хомич, Г. П. Використання пюре з хеномелесу в технології пастило-мармеладних виробів / Г. П. Хомич, Ю. В. Левченко // Зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми», Одеса, [16-17 верес. 2015 р.] / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 98-99. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
пюре з хеномелесу, хеномелес, пастило-мармеладні вироби
Бібліографічний опис