Порівняльний аналіз різних методів визначення кількості і якості клейковини

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У більшості країн світу білково-протеїназний комплекс пшениці характеризується тільки вмістом білку, лише в деяких випадках визначають такий показник, як кількість та якість клейковини.
Опис
Жигунов, Д. О. Порівняльний аналіз різних методів визначення кількості і якості клейковини / Д. О. Жигунов, В. П. Ковальова, А. С. Мороз // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 40-42: табл.
Ключові слова
визначення кількості клейковини, якість клейковини, клейковина
Бібліографічний опис