Том 18 № 2 : [9] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2018ДИНАМІКА ПОКАЗНИКІВ КРОВІ КУРЧАТ ПРИ ВИКОРИСТАННІ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУ “КЛЕРІЗИМ ГРАНУЛЬОВАНИЙ” В ЇХ ГОДІВЛІО. Й. КАРУНСЬКИЙ, А. В. МАКАРИНСЬКА
2018ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ГОРОХОВОЇ СОЛОМИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇА. П. ЛЕВИЦЬКИЙ, А. П. ЛАПІНСЬКА, В. І. СІЧКАР
2018THE THEORY AND PRACTICE OF RISK ASSESSMENT OF PROFESSIONAL DANGERSA. P. BOCHKOVSKYI, N. Yu. SAPOZHNIKOVA
2018ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ВИСОКОБІЛКОВИХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ У ВИРОБНИЦТВІ БУЛОЧОКО. В. ЛАКІЗА, К. П. МАСЛІКОВА, М. В. ІЩЕНКО
2018PRODUCTION OF POPPED SORGHUM WITH USING MICROWAVE TREATMENTD. O. TYMCHAK, Y. Y. KUIANOV
2018ПЯТАЯ ЮБИЛЕЙНАЯ СЕССИЯ МЕЖДУНАРОДНОЙ ШКОЛЫ КОРМОВA. В. Макаринская
2018USE OF CORN GRAIN IN PRODUCTION OF FOOD PRODUCTSS. M. SOTS, O. V. BNYIAK
2018FEATURES OF THE TECHNOLOGICAL LINE OF THERMAL PROCESSING OF SMALL-SEEDED CROPSL. K OVSIANNYKOVA
2018ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ І ЗАСТОСУВАННЯ ФОТОЕЛЕКТРОННОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РОЗДІ- ЛЕННЯ ЗЕРНА І ЗЕРНОПРОДУКТІВ НА ФРАКЦІЇ ЗА ОЗНАКОЮ КОЛЬОРУЛ. С. Л.С. СОЛДАТЕНКО
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 9 of 9