English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Користувачам
Положення
Авторський договір
Форма для зовнішніх авторів
Авторська етика
Глосарій
English
Yкраї́нська
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Науково-періодичні видання ОНТУ (ONUT periodicals)
Харчова наука і технологія (Food science and technology)
Том 10 № 3
ВЛИЯНИЕ ПРИРОДНЫХ ПОЛИСАХАРИДОВ НА КАЧЕСТВЕННЫЕ ПОКАЗАТЕЛИ ЗАМОРОЖЕННЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ ПРИ ХРАНЕНИИ
ВЛИЯНИЕ ПРИРОДНЫХ ПОЛИСАХАРИДОВ НА КАЧЕСТВЕННЫЕ ПОКАЗАТЕЛИ ЗАМОРОЖЕННЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ ПРИ ХРАНЕНИИ
Ескіз недоступний
Дата
2016
Автори
О.А. Глушков
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
URI
https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/6093
https://doi.org/10.15673/fst.v10i3.182
Зібрання
Том 10 № 3
Повна інформація про документ