Том 11 № 3 : [12] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2017β- ГАЛАКТОЗИДАЗНА АКТИВНІСТЬ БАКТЕРІЙ, ЯК КРИТЕРІЙ ВІДБОРУ ШТАМІВ ДО СКЛАДУ БАКТЕРІАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВО.І. Потемська О.І., Н.Ф. Кігель, С.Г. Даниленко, К.В. Копилова
2017ИССЛЕДОВАНИЕ ЕЛЕКТРОПРИВОДА С ЛИНЕЙНЫМ ДВИГАТЕЛЕМ ДЛЯ ПАКЕТОФОРМИРУЮЩИХ МАШИНЛ.О. Кривопляс-Володіна, О.М. Гавва, С.В. Токачук
2017STUDY OF FACTORS AFFECTING DEVELOPMENT OF FOOD AROMATIZATIONН.Ye. Dubova, B.V. Yegorov, A.T. Bezusov, V.I. Voskoboinyk
2017RESEARCH OF FRUIT CONSERVES’ CORROSIVE AGGRESSIVENESSI. Kuznecova, K. Janchenko
2017ДОСЛІДЖЕННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ЛІПІДІВ СУХИХ РИБО-РОСЛИННИХ НАПІВФАБРИКАТІВД.В. Федорова
2017Toxin production ability of Bacillus cereus strains from food product of UkraineI. Pylypenko, L. Pylypenko, G. Yamborko, I. Marinova
2017PREPARATION OF THE CORE OF WALNUT FOR USE IN THE COMPOSITION OF SOFT DRINKSA. Dyakonova, V. Stepanova, E. Shtepa
2017XYLOOLIGOSACCHARIDES FROM AGRICULTURAL BY-PRODUCTS: CHARACTERISATION, PRODUCTION AND PHYSIOLOGICAL EFFECTSL. Kaprelyants, O. Zhurlova, T. Shpyrko, L. Pozhitkova
2017SUBSTANTIATION OF STORAGE PARAMETERS OF THE SOUR-MILK INFANT DRINK «BIOLAKT»N. Tkachenko, P. Nekrasov, A. Avershina, Ju. Ukrainceva
2017FROZEN PRE-COOKED SEMI-PRODUCTS WITH IODINE-CONTAINING STUFFINGI. Kalugina, S. Vikul, Yu. Novik
2017БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ПРІСНОВОДНОЇ РИБИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО ВОДОСХОВИЩАМ.П. Головко, Т.М. Головко, Л.О. Крикуненко
2017INNOVATIVE SOLUTIONS IN BIOTECHNOLOGIES OF COMBINED YOGURT DRINKS WITH BALANCED CHEMICAL CONTENTSN. A. Tkachenko, O. A. Kruchek, A. V. Kopiyko, G. R. Ramazashvili
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12