Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Дослідження дисперсного складу овочевого та фруктового напівфабрикатів як основної складової частини для напою смузі | М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, І. М. Павлюк |
2017 | Bacillus cereus: характеристика, біологічна дія, особливості визначення в харчових продуктах | І. В. Пилипенко, Л.М. Пилипенко, О.С. Ільєва, Г.В. Ямборко |
2017 | Luminescent determination of ascorbic acid in dietary supplements | https://doi.org/10.15673/fst.v11i2.511; E. Malinka, S. Beltyukova, Ie. Cherednychenko |
2017 | Quality parameters of wine grape varieties under the influence of different vine spacing and training systems | O. Tkachenko, A. Pashkovskiy |
2017 | Modelling of the process of micromycetus survival in fruit and berry syrups | L. Osipova, V. Kirillov, N. Khudenko, T. Sugachenko |
2017 | Investigation of the antagonistic activity of secondary metabolites of propionic acid bacteria | L. Krupytska, L. Kaprelyants, L. Trufkti |
2017 | Dietary supplements based on selenium containing culture of lactic acid bacteria | N. Tregub, A. Zykov, L. Kapreluants |
2017 | Mechanism of the high efficiency of the cutting frozen food products using water-jet with polymer additions | A. Pogrebnyak, V. Pogrebnyak |
2017 | Sweet whey as a raw material for the dietary supplements obtaining with immunomodulatory effect | G. Didukh |
2017 | Аналіз сучасних методів переробки томатів | А.Т. Безусов, О.В. Тоценко |
2017 | Analysis of alternative methods and price politic of icewine production | V. Ostapenko, O. Tkachenko, E. Iukuridze |
2017 | Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких | С.С. Андрєєва, М.Б. Колеснікова |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12