Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 13 of 13
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | НЕКОТОРЫЕ ХИМИЧЕСКИЕ КОМПОНЕНТЫ СОСНЫ | Л. Эланидзе |
2016 | BIOTECHNOLOGY OF THE HYDROLYTIC ENZYME PREPARATION α-D- GALACTOSIDASE ACTIVITY | А. Petrosyants |
2016 | ШРОТ НАСІННЯ ЛЬОНУ В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ | В.І. Дробот, О.П. Іжевська, Ю. В. Бондаренко |
2016 | Теоретичне обґрунтування процесу переробки плодів кісточкових культур | М.І. Кепін, В.Х. Кирилов |
2016 | ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСУ “ГІСТЬ-ХАЗЯЇН” ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ ЙОДОМ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ | М.О. Полумбрик, Є.О. Котляр, Х.В. Омельченко, М.М. Полумбрик, В.М. Пасічний |
2016 | ЩОДО ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕЧНОСТІ РИБНИХ РЕСУРСІВ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО ВОДОСХОВИЩА | М.П. Головко, Т.М. Головко, Л.О. Крикуненко |
2016 | ВЛИЯНИЕ ПРИРОДНЫХ ПОЛИСАХАРИДОВ НА КАЧЕСТВЕННЫЕ ПОКАЗАТЕЛИ ЗАМОРОЖЕННЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ ПРИ ХРАНЕНИИ | О.А. Глушков |
2016 | ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ЗБРОДЖУВАННЯ ВИСОКОГУСТИННОГО ПИВНОГО СУСЛА ЗА УЧАСТЮ ВІТАМІНІВ | Р.Б. Косів, Л.Я. Паляниця, Н.І. Березовська, Т.В. Харандюк |
2016 | ВПЛИВ БІЛОКВМІСНИХ КОМПОЗИЦІЙ НА ОСНОВІ КОЛАГЕНУ НА ЯКІСТЬ КОВБАСНІХ ВИРОБІВ | А.І. Українець, В.М. Пасічний, Ю.В. Желуденко, М.М. Полумбрик |
2016 | ОПРЕДЕЛЕНИЕ МЕТИЛПАРАБЕНА В КОСМЕТИЧЕСКИХ СРЕДСТВАХ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ЛЮМИНЕСЦЕНТНОГО СЕНСОРА Tb(III) - 2,2' -ДИПИРИДИЛ | С.В Бельтюкова, Е.В. Малинка, Е.О. Ливенцова |
2016 | БАКТЕРІАЛЬНІ ПРЕПАРАТИ У ТЕХНОЛОГІЇ СУЦІЛЬНОМ’ЯЗОВИХ СИРОКОПЧЕНИХ ПРОДУКТІВ З ЯЛОВИЧИНИ | М.П. Сичевський, В.Ю. Лизова, Л.І. Войцехівська, К.О. Данілова |
2016 | QUALITY MACRONUTRIENT DIET СOMPARISON OF THE RECOMMENDED DAILY INTAKE DIABETES TYPE II PATIENTS AND HEALTHY PERSONS | J. Kozonova, L. Telegenko |
2016 | Immunological properties of the bacterial origin compounds | А. Kapustyan, N. Cherno |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 13 of 13