Рекомендації щодо використання борошна у виробництві низькокалорійних кисловершкових спредів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З урахуванням актуальності створення легкозасвоюваних продуктів оздоровчого харчування, які містять фізіологічно активні інгредієнти, метою даного дослідження стала розробка рекомендацій щодо використання борошна у виробництві нових низькожирних спредів для забезпечення необхідних органолептичних, структурно-механічних, фізико-хімічних і біохімічних показників цільових продуктів.
Опис
Ткаченко, Н. А. Рекомендації щодо використання борошна у виробництві низькокалорійних кисловершкових спредів / Н. А. Ткаченко, О. О. Куренкова // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 83-85. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
використання борошна, борошно, низькокалорійні спреди, кисловершкові спреди
Бібліографічний опис