Інноваційні технології галузі та методологія наукових досліджень

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Освіта України
Анотація
У підручнику представлені сучасні й актуальні тенденції та напрямки інноваційної політики в галузях харчової промисловості у ресторанному бізнесі, відображено наукове обгрунтування інновацій як результату науково-технічного прогресу. Надана характеристика понять інновація й інноваційна діяльність, перелік основних функції інновацій та аналіз методології наукових досліджень, що допомогає впровадженню інновацій у виробництво. Представлено основні принципи збагачення харчових продуктів і характеристика нетрадиційних харчових добавок, актуальні інноваційні технології у харчової промисловості. Представлені інноваційні пропозиції в сучасному ресторанному бізнесі як то застосування інноваційних послуг та спеціальностей у ресторанному бізнесі, нових інноваційних форматів сучасних ресторанів. Розглянуті нові види технологічного ресторанного обладнання, інноваційні технологічні прийоми приготування харчової продукції та страв, розглянуті інноваційні методи організації керування та контролю на підприємствах ресторанного бізнесу. Призначено для студентів навчальних закладів спеціалізації «Технологія харчування», «Готельно-ресторанна справа» та фахівців ресторанного господарства.
Опис
Інноваційні технології галузі та методологія наукових досліджень : підручник / А. Д. Салавеліс, Л. М. Тележенко, Г. В. Дідух, Ю. О. Козонова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Освіта України, 2018. - 276 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 267-275. - ISBN 978-617-7366-57-6.
Ключові слова
інновації, наукові дослідження, методологія наукових досліджень, інформаційне забезпечення, збагачення харчових продуктів, продукти здорового харчування, інноваційні технології, харчова промисловість, продукти для дитячого харчування, молочні суміші для дітей, консервована продукція для дітей, харчоконцентратна продукція, ресторанний бізнес, квіткова кулінарія, інноваційні послуги, инновации, научные исследования, методология научных исследований, информационное обеспечение, обогащение пищевых продуктов, продукты здорового питания, инновационные технологии, пищевая промышленность, продукты для детского питания, молочные смеси для детей, консервированная продукция для детей, пищеконцентратная продукция, ресторанный бизнес, цветочная кулинария, инновационные услуги
Бібліографічний опис