Технологічні основи виробництва м’яких сирів з пробіотичними властивостями

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Серед сирів особливе місце займають м’які сири. В результаті біохімічних процесів, які відбуваються під час визрівання сирів, в них утворюється велика кількість пептидів і амінокислот за більш короткі терміни в порівнянні з напівтвердими та твердими сирами.
Опис
Скрипніченко, Д. М. Технологічні основи виробництва м’яких сирів з пробіотичними властивостями / Д. М. Скрипніченко, Н. А. Ткаченко // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 81-83.
Ключові слова
виробництво м’яких сирів, м’які сири, сири з пробіотичними властивостями
Бібліографічний опис