Фактори, що формують якість м’яса свійської птиці

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Якість м'яса птиці формується під впливом цілого ряду факторів: як прижиттєвих, що характеризуються особливостями генотипу, умов утримання, так і післязабійних — технології переробки, зберігання і т. д.
Опис
Поварова, Н. М. Фактори, що формують якість м’яса свійської птиці / Н. М. Поварова, Л. А. Мельник // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 127-128.
Ключові слова
якість м’яса, м’ясо свійської птиці
Бібліографічний опис