Ідентифікація контамінантів харчових продуктів методами сучасної мікробіології

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета. Виявити та охарактеризувати потенційних збудників харчових захворювань, псування, а також залишкової мікробіоти продуктів промислової переробки овочевої сировини південних областей України. Провести порівняльний аналіз класичних та сучасних методів ідентифікації мікроорганізмів-контамінантів їжі.
Опис
Пилипенко, І. В. Ідентифікація контамінантів харчових продуктів методами сучасної мікробіології / І. В. Пилипенко, А. В. Ямборко, Ж. Ю. Сергеєва // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 67-69: табл.
Ключові слова
контамінанти харчових продуктів, сучасна мікробіологія, мікробіологія
Бібліографічний опис