Обґрунтування технології екстрактів із вторинних продуктів виноробства

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної роботи було дослідження впливу умов процесу екстрагування на ступінь вилучення фенольних сполук з вторинних продуктів виноробства та отримання екстрактів для виробництва напоїв різних типів з високими антиоксидантними властивостями.
Опис
Осипова, Л. А. Обґрунтування технології екстрактів із вторинних продуктів виноробства / Л. А. Осипова // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 128-129: табл.
Ключові слова
технологія екстрактів, вторинні продукти виноробства
Бібліографічний опис