Порівняльний аналіз фізіологічного стану дріжджів з використанням БАР протягом головного бродіння пива
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета даного дослідження — підвищення активності пивоварних сухих дріжджів шляхом використання біологічно активних речовин неорганічного походження для покращення
фізіологічного стану дріжджів, збільшення коефіцієнту їх приросту, інтенсифікації процесу
головного бродіння і покращення органолептичного профілю пива.
Опис
Мельник, І. В. Порівняльний аналіз фізіологічного стану дріжджів з використанням БАР протягом головного бродіння пива / І. В. Мельник, С. А. Чуб // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 136-138: табл. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
дріжджі, використання БАР, бродіння пива