Твердофазно-люмінесцентне визначення глутамату натрію в солоно-сушеній рибі та морепродуктах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
При виробництві солоно-сушеної риби та морепродуктів використовують глутамат натрію як харчову добавку (Е 621), що підсилює і модифікує смак готової продукції. Систематичне вживання продуктів, які містять глутамат натрію призводить до прискорення серцебиття, головного болю, алергічних реакцій.
Опис
Малинка, О. В. Твердофазно-люмінесцентне визначення глутамату натрію в солоно-сушеній рибі та морепродуктах / О. В. Малинка // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 103-105: рис. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
глутамат натрій, глутамат натрій в рибі
Бібліографічний опис