Особливості використання голозерного ячменю у харчовій промисловості

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою детального вивчення властивостей голозерного ячменю як сировини для харчової промисловості, був взятий ячмінь сорту Ахілес, вирощений на полях СГІ у 2014 р. Дослідження проводили на кафедрі технології зберігання зерна за загальноприйнятими та описаними у спеціальній літературі методиками.
Опис
Луніна, Л. О. Особливості використання голозерного ячменю у харчовій промисловості / Л. О. Луніна // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 36-37. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
голозерний ячмінь, харчова промисловість
Бібліографічний опис