Екологічний дизайн виноробного виробництва

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є підвищення рівня екологічної безпеки підприємств первинного виноробства шляхом запровадження розробленого комплексу техніко-технологічних заходів з управління екобезпекою, що базуються на результатах оцінки та прогнозування впливу зазначених підприємств на компоненти довкілля.
Опис
Крусір, Г. В. Екологічний дизайн виноробного виробництва / Г. В. Крусір, А. Л. Цикало, М. М. Мадані // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 155-157: рис. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
екологічний дизайн, виноробне виробництво
Бібліографічний опис