Новий напрям в процесі первинної переробки рослинної сировини холодним способом

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
При індустріальній технології виготовлення харчів з рослинної сировини, сировина проходить два рази через тепловий процес розварювання. Таким чином, здійснюється подвійна теплова обробка рослинної сировини.
Опис
Гладушняк, О. К. Новий напрям в процесі первинної переробки рослинної сировини холодним способом / О. К. Гладушняк // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 196-197.
Ключові слова
переробка рослинної сировини, холодний спосіб переробки сировини
Бібліографічний опис