Вплив ферментного препарату Фунгаміл на хлібопекарські властивості борошна

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для покращення хлібопекарських властивостей борошна в лабораторних умовах був використаний амілолітичний ферментний препарат Фунгаміл фірми "Новозайм". Фунгаміл - це препарат α-амілази грибного походження, який гідролізує 1,4 а-глюкозидні зв'язки амілози і амілопектину крохмалю з утворенням мальтози та декстринів.
Опис
Жигунов Д. О. Вплив ферментного препарату Фунгаміл на хлібопекарські властивості борошна / Д. О. Жигунов, В. П. Ковальова, Д. С. Жиронкіна // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 42–44 : табл., рис. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
Фунгаміл, ферментний препарат, властивості борошна, борошно
Бібліографічний опис