Ефективність різних способів теплової стерилізації у виробництві консервів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою запобігання псування харчових продуктів та створення умов для їх тривалого зберігання існують різні способи консервування. Найбільш широко застосовується теплова обробка – стерилізація, пастеризація, асептичне консервування та інші.
Опис
Верхівкер Я. Г. Ефективність різних способів теплової стерилізації у виробництві консервів / Я. Г. Верхівкер, О. М. Мирошніченко // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 86–87.
Ключові слова
теплова стерилізація, виробництво консервів
Бібліографічний опис