Технології низькожирних біфідовмісних спредів зі збалансованим жирнокислотним складом

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З урахуванням основних положень теорії збалансованого харчування, сучасними вченими визначені теоретичні основи ресурсозберігаючих технологій, розроблені основи проектування багатокомпонентних продуктів харчування з регульованим хімічним складом згідно з рекомендаціями нутриціології, що сприяє поліпшенню харчування населення і збереженню здоров’я.
Опис
Ткаченко Н. А. Технології низькожирних біфідовмісних спредів зі збалансованим жирнокислотним складом / Н. А. Ткаченко, Є. О. Ізбаш, А. Ю. Касьянова // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 116–118. – Бібіліогр.: 6 назв.
Ключові слова
низькожирні біфідовмісні спреди, спреди, жирнокислотний склад
Бібліографічний опис