Розробка технологій страв та кулінарних виробів на основі зерна полби

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Завдяки розробкам аграріїв, однією із перспективних зернових культур є полба, яка певний період культивувалась незначно за рядом причин.
Опис
Тележенко Л. М. Розробка технологій страв та кулінарних виробів на основі зерна полби / Л. М. Тележенко, А. А. Савенко // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 199–200.
Ключові слова
технологія страв, технологія кулінарних виробів, зерно полби
Бібліографічний опис