Пропозиції щодо розширення асортименту пресервів з морепродуктів
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою розширення асортименту пресервів було запропоновано рецептури пресервів з кальмарів в різних соусах. Було обрано 5 видів заливок: тартар, часниковий, томатний,
кисло-солодкий, в ароматизованій олії.
Опис
Памбук С. А. Пропозиції щодо розширення асортименту пресервів з морепродуктів / С. А. Памбук, Н. В. Каменева // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 182–183 : табл. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
розширення асортименту, пресерви з морепродуктів