Застосування низькоетерифікованих пектинових речовин в технології рибних гарячих маринадів у драглеподібних заливках

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У порівнянні з іншими структуротворними агентами, зазвичай використовуваними для приготування драглеподібних виробів, пектин вимагає, щоб суворо дотримувалися рецептурні і виробничі параметри.
Опис
Нікітчіна Т. І. Застосування низькоетерифікованих пектинових речовин в технології рибних гарячих маринадів у драглеподібних заливках / Т. І. Нікітчіна // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 151–153.
Ключові слова
пектинові речовини, рибні гарячі маринади, драглеподібні заливки
Бібліографічний опис