Шляхи використання лецитину в харчуванні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Фундаментальні дослідження в галузі технології здорового харчування вимагають збалансованості продуктів харчування за основними незамінними речовинами, які дозволяють здійснювати в фізіологічних межах регуляцію і стимуляцію обмінних, травних та адаптаційних функцій організму.
Опис
Колесніченко С. Л. Шляхи використання лецитину в харчуванні / С. Л. Колесніченко, Л. М. Тележенко // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 96–98. – Бібліогр.: 9 назв.
Ключові слова
використання лецитину, лецитин, харчування, лецитин в харчуванні
Бібліографічний опис