Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: | Порівняльна характеристика фізико–технологічних властивостей різних форм ячменю |
Authors: | Кац, А. К. Станкевич, Г. М. Луніна, Л. О. |
Keywords: | фізико–технологічні властивості ячмінь |
Issue Date: | 2017 |
Abstract: | З метою удосконалення процесів післязбиральної обробки голозерного ячменю, зокрема його очищення, на кафедрі технології зберігання зерна ОНАХТ вивчали його фізико-технологічні властивості. |
Description: | Кац А. К. Порівняльна характеристика фізико–технологічних властивостей різних форм ячменю / А. К. Кац, Г. М. Станкевич, Л. О. Луніна // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 36–38. |
URI: | https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/5189 |
Appears in Collections: | Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
77_nauch_konf_Kats_2.pdf | 550.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.