Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: Порівняльна характеристика фізико–технологічних властивостей різних форм ячменю
Authors: Кац, А. К.
Станкевич, Г. М.
Луніна, Л. О.
Keywords: фізико–технологічні властивості
ячмінь
Issue Date: 2017
Abstract: З метою удосконалення процесів післязбиральної обробки голозерного ячменю, зокрема його очищення, на кафедрі технології зберігання зерна ОНАХТ вивчали його фізико-технологічні властивості.
Description: Кац А. К. Порівняльна характеристика фізико–технологічних властивостей різних форм ячменю / А. К. Кац, Г. М. Станкевич, Л. О. Луніна // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 36–38.
URI: https://card-file.ontu.edu.ua/handle/123456789/5189
Appears in Collections:Наукові конференції викладачів ОНТУ (Scientific conferences of the ONTU lecturers)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
77_nauch_konf_Kats_2.pdf550.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.