Поверхневі властивості желейних мас

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
При розробці нових видів мармеладних виробів зміна складу і співвідношення рецептурних компонентів впливає на характер і інтенсивність колоїдно-хімічних і термодинамічних процесів.
Опис
Іоргачова К. Г. Поверхневі властивості желейних мас / К. Г. Іоргачова, К. В. Аветісян, І. А. Умріхіна // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 56–58 : табл.
Ключові слова
властивості желейних мас, желейні маси, желе
Бібліографічний опис