Дослідження сенсорних характеристик м’ясних напівфабрикатів
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В умовах розвитку сучасної української економіки величезне значення набувають питання якості і конкурентоспроможності продукції вітчизняного виробництва.
Опис
Гарбажій К. С. Дослідження сенсорних характеристик м’ясних напівфабрикатів / К. С. Гарбажій // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 184–186 : табл. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
сенсорні характеристики, характеристики м’ясних напівфабрикатів, м’ясні напівфабрикати