Функціональний інгредієнт на основі манану дріжджів
Вантажиться...
Дата
2017
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним із перспективних функціональних інгредієнтів є манан. Манани характеризуються великою різноманітністю структур, фізико-хімічних властивостей і біологічних функцій.
Опис
Черно Н. К. Функціональний інгредієнт на основі манану дріжджів / Н. К. Черно, К. І. Науменко // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 127–129 : рис., табл. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
функціональний інгредієнт, дріжджі, манан дріжджів