Визначення вмісту пошкодженого крохмалю в борошні на автоматизованому приладі SDmatic

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Виявилося необхідним переглянути технологічну роль крохмалю і уточнити формулювання значення білкових і вуглеводних компонентів як чинників якості пшеничного борошна.
Опис
Жигунов, Д. О. Визначення вмісту пошкодженого крохмалю в борошні на автоматизованому приладі SDmatic / Д. О. Жигунов, В. П. Ковальова, А. І. Мороз // Зб. тез. доп. 78-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 23–27 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 35–37 : рис. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
крохмаль, борошно, пошкоджений крохмаль, прилад SDmatic
Бібліографічний опис