Переробка побічних продуктів консервної промисловості в кормові добавки

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою досліджень є вивчення можливості використання побічних продуктів консервної промисловості у вигляді томатних вичавок при виробництві кормових добавок для подальшого використання в птахівництві.
Опис
Єгоров, Б. В. Переробка побічних продуктів консервної промисловості в кормові добавки / Б. В. Єгоров, І. С. Чернега // Зб. тез. доп. 78-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 23–27 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 12–13.
Ключові слова
переробка побічних продуктів, консервна промисловість, кормові добавки
Бібліографічний опис