Використання принципу «ЛЕГО» для розробки енергоефективних технологічних рішень в консервній промисловості

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У консервній галузі харчової промисловості України число фірм безперервно зменшується, але кількість і асортимент продуктів харчування, що випускаються у вигляді консервів, зростає як ніколи.
Опис
Войтенко, О.К. Використання принципу «ЛЕГО» для розробки енергоефективних технологічних рішень в консервній промисловості / О.К. Войтенко, Я.Г. Верхівкер // Зб. тез доп. 75-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 20-24 квіт. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б.В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 68.
Ключові слова
технологічні рішення, консервна промисловість, енергоефективні рішення
Бібліографічний опис