Перегляд за Автор "Войтенко, О.К."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання принципу «ЛЕГО» для розробки енергоефективних технологічних рішень в консервній промисловості(2015) Войтенко, О.К.; Верхівкер, Я.Г.У консервній галузі харчової промисловості України число фірм безперервно зменшується, але кількість і асортимент продуктів харчування, що випускаються у вигляді консервів, зростає як ніколи.
- ДокументДоцільність введення в програму навчання студентів інженерних спеціальностей спецкурсу “Процеси і апарати ефективного ресурсовикористання”(2013) Войтенко, О.К.; Шведов, В.В.Використання сировини в наш час можна вважати затратним і марнотратним. Це відбувається із-за відсутності все загального розуміння невідповідності обмежень сировинної бази Землі і бурно збільшується чисельність населення і пов’язаного з ним промислового виробництва. Таке відношення до проблеми не стимулює розробки теорій і практики процесів ефективного використання сировини і створення відповідних технологій у всіх галузях виробництва.
- ДокументЗагальноосвітня дисципліна «Інноваційні технології» як засіб підвищення технічної ерудиції студентів(2013) Шведов, В.В.; Войтенко, О.К.