Вплив азотного комплексу на біосинтез дріжджових метаболітів і стабільність вина

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проблема управління якістю вина потребує розгляду метаболізму азоту в системі «виноград-вино» як ключового, тобто на рівні з вуглеводним обміном. Азотовмісні сполуки є необхідним поживним матеріалом для дріжджів в процесі бродіння.
Опис
Ткаченко, О.Б. Вплив азотного комплексу на біосинтез дріжджових метаболітів і стабільність вина / О.Б. Ткаченко, О.М. Кананихіна, Т.С. Лозовська // Зб. тез доп. 75-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 20-24 квіт. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б.В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 63.
Ключові слова
азотний комплекс, біосинтез, дріжджові метаболіти, вино
Бібліографічний опис