Застосування масла амаранту при вирощуванні молочнокислих культур
Вантажиться...
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Зважаючи на те. що найбільш вагомою групою мікроорганізмів у шлунково-кишковому тракті людини є Lactobacillus plantarum метою даної роботи стало дослідження впливу окремих інгредієнтів на їх вирощування у лабораторних умовах, а саме масла амаранту та харчових волокон.
Опис
Килименчук, О.О. Застосування масла амаранту при вирощуванні молочнокислих культур / О.О. Килименчук, М.І. Охотська, Г.Й. Євдокимова // Зб. тез доп. 75-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 20-24 квіт. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б.В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 58.
Ключові слова
застосування амаранту, масло амаранту, молочнокислі культури