Математичне моделювання оптимальних режимів термічного оброблення напівкопчених ковбас

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У зв’язку з тим, що сьогодні з’являється дефіцит сировини й збільшуються витрати на виробництво продукції, пошук найбільш вигідних технологічних рішень, з погляду економії й збільшення прибутку, є актуальним питанням для м'ясної промисловості.
Опис
Бондаренко, Н.В. Математичне моделювання оптимальних режимів термічного оброблення напівкопчених ковбас / Н.В. Бондаренко, А.Д. Солецька // Зб. тез доп. 75-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 20-24 квіт. 2015 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б.В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 69-70: рис.
Ключові слова
математичне моделювання, термічне оброблення, напівкопчені ковбаси
Бібліографічний опис