48-а науково-методична конференція: Розвиток методологічних основ вищої освіти в ОНАХТ (Development of methodological basics of higher education in ONAFT)

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 5 з 188
  • Документ
    48-а науково-методична конференція "Розвиток методологічних основ вищої освіти в ОНАХТ"
    (Одеська національна академія харчових технологій, 2017)
  • Документ
    Особливості оформлення результатів дослідження магістра із спеціальності 071 «Облік і оподаткування»
    (2017) Іванченкова, Л. В.; Скляр, Л. Б.; Ткачук, Г. О.
    Будь-яка кваліфікаційна робота, яка виконується у вищому навчальному закладі, повинна показати рівень дипломника та його вміння працювати із джерелами інформації, здійснювати пошук необхідної інформації щодо об’єкта дослідження, систематизувати отриманий матеріал, обирати методичні прийоми дослідження, використовувати інформаційно-аналітичний інструментарій, узагальнювати отримані відомості тощо.
  • Документ
    Перспективи дистанційного навчання при вивченні технічних дисциплін
    (2017) Жихарєва, Н. В.
    Завдяки дистанційному навчанню для технічних дисциплін за сукупністю ознак можна відноситься до інноваційної форми навчання при якому підвищується кваліфікація як викладача так і студента.
  • Документ
    Екологічна освіта – складова забезпечення стійкого і гармонійного розвитку
    (2017) Зацерклянний, М. М.; Семенюк, Ю. В.; Столевич, Т. Б.
    Сьогодні одним із недоліків існуючої системи екологічної освіти є те, що природа розглядається як енергетичний та сировинний ресурс матеріального виробництва, а її цінність визначається, перш за все, як господарська.
  • Документ
    Моделі та аналогії квантової фізики
    (2017) Задорожний, В. Г.; Ревенюк, Т. А.
    Успішне дослідження сучасною наукою явищ мікросвіту, значне практичне застосування її досягнень потребують дедалі ширшого введення теорії мікросвіту – квантової фізики – в навчальні курси загальної фізики. Враховуючи високий рівень абстрактності квантової теорії, треба підвищувати вимоги до викладання цього матеріалу.