Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 80
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності – 2018 | - |
2019 | Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності – 2019 | - |
2020 | Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності – 2020 | - |
2021 | Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності – 2021 | - |
2022 | Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності – 2022 | - |
2013 | Анализ рынка ресторанов японской кухни в Украине | Шиян, Н. |
2013 | Сравнительная характеристика систем классификации отелей США и Украины. Перспективы развития | Черниенко, В. |
2013 | Концепция ресторанов «Free flow» | Чайковская, А.; Шлык, А. |
2013 | Состояние развития кофеен в Украине. Пути увеличения спроса на кофейные напитки | Чайка, Ж. |
2013 | Інноваційна упаковка кулінарних виробів | Чайка, Ж.; Градинар, М. |
2013 | Актуальные задачи развития лечебно-оздоровительного туризма в Украине | Фишер, В.; Мезенцев, В. |
2013 | Молекулярная кухня – инновационное направление в кулинарном искусстве | Титаренко, А.; Прокопьев, Р. |
2013 | Тенденции и перспективы развития рынка хостелов в Украине | Тараненко, В.; Кривошей, Н. |
2013 | Популяризация кейтеринговых услуг в Украине | Сокольвяк, Э.; Херимян, С. |
2013 | Апробація технології знезаражування води для виготовлення нектару з айви у закладах ресторанного господарства | Скубій, Н.; Шендрик, В. |
2013 | Менеджмент ресторанного бизнеса: использование расфасованной воды | Скубий, М. |
2013 | Нестандартные идеи по привлечению клиентов в ресторан | Сидоренко, Л.; Иванченко, К. |
2013 | Маркетинговый анализ курорта «Трускавец». Разработка мероприятий по продвижению | Рудык, О.; Качмар, Л. |
2013 | Особливості інновацій в сфері послуг | Рудик, О. |
2013 | Маркування туристичних шляхів у самодіяльному туризмі | Побережна, О.; Пуховець, М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 80