Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності (Integration and innovation directions of hospitality industry)
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Нові надходження
Зараз показуємо 1 - 5 з 103
- ДокументІнтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності – 2023(Одеський національний технологічний університет, 2023)Збірник тез доповідей укладено за матеріалами XII Всеукраїнської міжвузівської наукової конференції студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності», яка відбулась в Одеському національному технологічному університеті 17-18 травня 2023р.
- ДокументІнновації в приготуванні страв та напоїв в закладах ресторанного господарства(2022) Наріжна Т. О.; Халілова-Чуваєва Ю. О.Провівши аналіз напрямів розвитку харчової індустрії, можна виділити дві основні групи інновацій в харчовій промисловості, які є перспективними. Перша група являє собою продуктові інновації - це застосування в приготуванні страв функціональних продуктів, продуктів спеціального призначення, продуктів з нових видів сировини, продуктів замінників або їх імітації, використання інноваційних способів обробки сировини. Другу групу складають такі технологічні інновації як використання інноваційної упаковки, харчових добавок, органічних продуктів, конфесійних продуктів, застосування технологій генної інженерії та харчових нанотехнологій
- ДокументТренди у приготуванні кавових напоїв(2022) Капеліста О.; Коваленко Н. О.Приготування кави можна урізноманітнювати та обновлювати як завгодно, залежно від уподобань аудиторії та власних. Даний дослід показав можливості розвитку та закріплення кавової культури. Впровадження трендів та новинок допомагає барам залишатись «на плаву» та йти в ногу з часом, що відкриває можливості для нового прибутку, гостей та розвитк
- ДокументФудперінг в барі(2022) Аксьонова Г.О.; Коваленко Н. О.На сьогодні відвідувачі знаходяться в постійному пошуку пар, де напій та страва поєднується бездоганно, тому дотримання правил фудперінгу допоможе закладу вийти на новий рівень обслуговування, а персоналу – ефективніше орієнтуватися в асортименті та допомагати гостям з вибором страви або напою. Сьогодні пошук нових поєднань смаків змушує рестораторів та їхніх гостей до експериментів, до спроб поєднувати незвичайне і рекомендувати найкраще. Такий підхід до складання і взаємодії меню кухні та бару сприяє більшому задоволенню потреб споживачів та популяризує сам заклад.
- ДокументАнімація в сфері гостинності(2022) Транченко Л. В.; Сереветна К. В.Добре організована анімаційна робота – це критерій успішності туристичної діяльності і вирішальна умова ефективного функціонування готельного підприємства. Правильно організована анімація не залишає гостя без належної уваги, а значить, він постійно зайнятий тим видом дозвілля, що доставляє йому задоволення, викликає позитивні емоції, формує прекрасний настрій і збуджує бажання повертатися до таких емоцій знову, а отже, й повернутися у готель. Анімаційна діяльність для успішного функціонування повинна, з одного боку, дотримуватися концепції закладу, з іншого –збільшувати спектр ексклюзивних та різноманітних анімаційних послуг, які змусять постійних відвідувачів повернутися у заклад неодноразово, а також привернути увагу потенційних відвідувачів.