Технологія круп`яного виробництва

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2010
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Освіта України
Анотація
У навчальному посібнику наведено технологічні властивості круп’яного зерна, асортимент, вихід круп’яної продукції. Розглянуто основні принципи побудови технологічних процесів підготовки і переробки зерна в крупи. Проаналізовано технології переробки окремих культур в крупи та технології виробництва спеціальних видів круп. Призначений для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» професійного спрямування «Технологія зберігання та переробки зерна», а також може бути використаний працівниками галузі.
Опис
Шутенко, Є. І. Технологія круп`яного виробництва [Текст] : навч. посіб. / Шутенко Євген Іванович, Соц Сергій Михайлович. - Київ : Освіта України, 2010. - 272 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 265. - ISBN 978-966-188-174-6.
Ключові слова
властивості круп’яного зерна, круп’яна продукція, підготовка круп’яного зерна, переробка зерна в крупи, виробництво круп з проса, виробництво круп з рису, виробництво круп з гречки, виробництво круп з вівса, виробництво пластівців з вівса, виробництво круп з ячменю, виробництво круп з пшениці, виробництво круп з гороху, виробництво круп з кукурудзи, швидкорозварювальні крупи, крупи, що не потребують варіння, крупи підвищеної поживної цінності, свойства крупяного зерна, крупяная продукция, подготовка крупяного зерна, переработка зерна в крупы, производство круп из проса, производство круп из риса, производство круп из гречихи, производство круп из овса, производство хлопьев из овса, производство круп из ячменя, производство круп из пшеницы, производство круп из гороха, производство круп из кукурузы, быстроразваривающиеся крупы, крупы, не требующие варки, крупы повышенной питательной ценности
Бібліографічний опис