Технічна мікробіологія

Анотація
У посібнику надана інформація щодо методів дослідження морфології, культуральних та фізіолого-біохімічних властивостей мікроорганізмів; способів їхнього культивування; методів виділення чистих культур; способів кількісного обліку мікроорганізмів; методів мікробіологічного контролю на підприємствах харчової промисловості. Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за професійним напрямом 6.051701 „Харчові технології та інженерія” всіх спеціальностей.
Опис
Технічна мікробіологія [Текст] : лаб. практикум для студентів проф. напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» всіх спец. / Л. В. Капрельянц, Л. М. Пилипенко, А. В. Єгорова [та ін.] ; за ред. Л. В. Капрельянца. - Одеса : Сімекс-прінт, 2012. - 144 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 140. - ISBN 978-966-2601-30-5.
Ключові слова
мікробіологічна лабораторія, морфологія та будова клітин мікроорганізмів, культивування мікроорганізмів, ідентифікація мікроорганізмів, кількісний облік мікроорганізмів, мікробіологічний контроль
Бібліографічний опис