Проектування комплексних підприємств харчування при готелі

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено загальні положення до проектування комплексних підприємств харчування при готелях та порядок розроблення розділів для написання курсового проекту з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства». Навчальний посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, комерційних училищ, що здійснюють підготовку спеціалістів з готельної і ресторанної справи, а також фахівців-практиків, які розробляють проектну документацію щодо створення нових, реконструкції і технічного переоснащення діючих об’єктів готельно-ресторанного господарства.
Опис
Ряшко, Г. М. Проектування комплексних підприємств харчування при готелі [Текст] : навч. посіб. / Ряшко Галина Михайлівна, Новічкова Тамара Петрівна; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Чорномор'я, 2017. - 300 с. : табл., рис. - Бібліогр.: 295-296. – ISBN 978-966-555-304-5.
Ключові слова
проектування підприємств харчування, проектування об`єктів готельно-ресторанного господарства, проектування цехів, проектування обладнання, моделювання об'єктів, розрахунки цехів
Бібліографічний опис