Технологія хлібопекарського виробництва. Практикум

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У навчальному посібнику представлено роботи з визначення якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів хлібопекарського виробництва; з визначення впливу якості основної сировини, технологічних параметрів, рецептурних компонентів на структурно-механічні властивості та якість напівфабрикатів, готових виробів. Посібник містить опис сучасних методів аналізу, що дозволяють контролювати перебіг біохімічних, колоїдних та мікробіологічних процесів у напівфабрикатах. Подано варіанти ситуаційних задач, з якими можуть зустрітися майбутні спеціалісти підприємств галузі, питання для самостійної перевірки студентів та методи статистичного оброблення результатів аналізів. Для студентів 1-ІУ освітньо-кваліфікаційних рівнів, що навчаються за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», може бути використаним для аспірантів і інженерно-технічних працівників хлібопекарської промисловості.
Опис
Лебеденко, Т. Є. Технологія хлібопекарського виробництва. Практикум [Текст] : навч. посіб. / Т. Є. Лебеденко, Г. Ф. Пшенишнюк, Н. Ю. Соколова. - Одеса : Освіта України, 2014. - 392 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 363-364. - ISBN 978-617-7111-83-1.
Ключові слова
сировина хлібопекарського виробництва, показники якості борошна, хлібопекарські властивості борошна, напівфабрикати хлібопекарського виробництва, оцінка якості хлібобулочних виробів
Бібліографічний опис