Харчова хімія. Полісахариди

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2014
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У навчальному посібнику розглянуто питання, які стосуються будови, функціонально-технологічних та фізико-хімічних властивостей полісахаридів та їх найширше застосування у харчовій промисловості. Для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Опис
Харчова хімія. Полісахариди [Текст] : навч. посіб. / Н. К. Черно, Н. О. Денісюк, С. О. Озоліна [та ін.] - Одеса : Освіта України, 2014. - 222 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 218-221. - ISBN 978-617-711-78-7.
Ключові слова
крохмаль, целюлоза, пектин, інулін, галактоманани, глюкани, арабіногалактани камедей, полісахариди водоростей, аміноглікановмісні полісахариди, мікробні полісахариди
Бібліографічний опис