Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь)

Анотація
У підручнику наведено основні положення організації технохімічного та технологічного контролю комбікормових виробництв, характеристика та вимоги до приймання, розміщення, зберігання і контролю сировини та готової продукції, рецепти комбікормів та методи їх розрахунку, основні принципи організації контролю технологічного процесу та управління якістю, ветеринарно-санітарного контролю, що забезпечує не тільки високу продуктивність тварин і птиці, а також можливість виробництва «здорової» тваринницької продукції для людства, методи боротьби із мікотоксинами. Сформульовані основні положення з організації кількісно-якісного обліку сировини і готової продукції. Для студентів вищих навчальних закладів напряму «Харчова технологія та інженерія» за програмами бакалаврів і спеціальності «Технологія зберігання та переробки зерна» за програмами спеціалістів і магістрів, а також для фахівців цехів та заводів з виробництва комбікормової продукції.
В учебнике приведены основные положения организации технохимического и технологического контроля комбикормовых производств, характеристика и требования к приемке, размещению, хранению и контролю сырья и готовой продукции, рецепты комбикормов и методы их расчета, основные принципы организации контроля технологического процесса и управления качеством, ветеринарно-санитарного контроля, что обеспечивает не только высокую продуктивность животных и птицы, а также возможность производства «здоровой» животноводческой продукции для человечества, методы борьбы с микотоксинами. Сформулированы основные положения по организации количественно-качественного учета сырья и готовой продукции. Для студентов высших учебных заведений направления «Пищевая технология и инженерия» по программам бакалавров и специальности «Технология хранения и переработки зерна» по программам специалистов и магистров, а также для специалистов цехов и заводов по производству комбикормовой продукции.
Опис
Контроль якості та безпека продукції в галузі (комбікормова галузь) [Текст] : підручник для студентів вищ. навч. закл. напряму «Харчова технологія та інженерія» за програмами бакалаврів і спец. «Технологія зберігання та переробки зерна» за програмами спеціалістів і магістрів / Б. В. Єгоров, А. О. Кочетова, Т. О. Величко та ін. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2013. - 446 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 349-351. - ISBN 978-966-289-031-0.
Ключові слова
комбікормові виробництва, технохімічний контроль, контроль якості комбікормів, комбікормова сировина, приймання, зберігання сировини, рецепти комбікормів, технологічний контроль, управління якістю продукції, ветеринарно-санітарний контроль, облік готової продукції, комбикормовые производства, технохимический контроль, контроль качества комбикормов, комбикормовое сырье, приемка, хранение сырья, рецепты комбикормов, технологический контроль, управление качеством продукции, ветеринарно-санитарный контроль, учет готовой продукции
Бібліографічний опис