Гігієнічні аспекти проектування харчових виробництв

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Освіта України
Анотація
Навчальний посібник розроблено відповідно до навчальної програми з дисципліни «Проектування харчових виробництв», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Виробництво та технології» і «Управління та адміністрування». У ньому викладено теоретичні, практичні, організаційні основи та аспекти гігієнічного проектування із урахуванням галузевої специфіки діяльності підприємств харчової промисловості України. Для студентів ВНЗ I-IV освітньо-кваліфікаційних рівнів, що навчаються за спеціальностями «Харчові технології» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Може бути корисним для аспірантів, докторантів та інженерно-технічних працівників харчової промисловості.
Опис
Верхівкер, Я. Г. Гігієнічні аспекти проектування харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Верхівкер Яків Григорович, Нікітчіна Тетяна Іванівна ; за ред. Я. Г Верхівкера ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Освіта України, 2018. - 282 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 269-281. - ISBN 978-617-7366-47-7.
Ключові слова
гігієнічне проектування харчових виробництв, санітарно-гігієнічні вимоги, умови праці обладнання, гігієнічні вимоги до якості та безпеки харчових продуктів, харчова біобезпека, захист навколишнього середовища, гигиеническое проектирование пищевых производств, санитарно-гигиенические требования, условия труда оборудования, гигиенические требования к качеству и безопасности пищевых продуктов, пищевая биобезопасность, защита окружающей среды
Бібліографічний опис