Проект ресторану вищого класу у м. Харків

Ескіз недоступний
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування
Анотація
Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена комплексному дослідженню проблем та перспектив удосконалення ресторану вищого класу у м. Харків. У вступі обґрунтовано актуальність обраної теми, визначено мету та завдання дослідження, об'єкт і предмет аналізу. Перший розділ роботи розглядає теоретичні аспекти досліджуваної проблеми, включаючи стан питання в науковій літературі, патентний огляд та існуючі шляхи вирішення поставлених проблем. Другий розділ являє собою окрему науково-дослідну частину, в рамках якої здійснено розробку нової страви. Представлено детальний аналіз складання меню та розробки виробничої програми, розрахунку сировини, проектування складських та заготівельних приміщень, а також виробничих і доготівельних цехів з відповідними розрахунками обладнання, персоналу та площ.
Опис
Ключові слова
ресторан вищого класу
Бібліографічний опис