Удосконалення технології білих вин ТМ «Вілла Тінта» за допомогою методів сенсорного аналізу

Ескіз недоступний
Дата
2025
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу
Анотація
Актуальність роботи: Актуальність дослідження обумовлена необхідністю впровадження сучасних методик сенсорного контролю у виробництво білих вин на вітчизняних підприємствах, зокрема на прикладі ТМ «Вілла Тінта», що активно розвиває виробництво білих вин високої якості. Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології виробництва білих вин ТМ «Вілла Тінта». Структура роботи: Вступ, Розділ 1 Огляд літератури. 1.1 Історія та сучасний стан просування українських вин в Україні та світі. 1.2. Аналіз ситуації на ринку білих вин. 1.3. Огляд нормативної документації, щодо виробництва білих вин. 1.4. Аналіз технології та технологічного обладнання білих вин. Розділ 2 Методологія, матеріали та методи досліджень. Розділ 3 Результати досліджень. 3.1. Аналіз строків дозрівання винограду з 2019-2024рр. 3.2. Комплексний аналіз білих столових вин. 3.3. Сенсорний аналіз білих вин 2024р. Розділ 4 Удосконалення технології. Розділ 5 Охорона праці. Розділ 6 Економічна частина, Висновки та пропозиції
Опис
Ключові слова
білі вина, описовий метод, Вілла Тінта, удосконалення технології.
Бібліографічний опис